Villkor

Vid anmälan godkänner du att vi sparar informationen som är angiven i formuläret.

Du godkänner även att vi använder informationen för att kunna göra utskick av information som är relevant inför Camp Hovslätt 2021 och kommande nyhetsutskick. Vi kan även komma att använda angiven epostadress i kommande marknadsföring för relevanta arrangemang. Du kan när som helst be oss radera informationen vi har sparat.

Vid anmälan godkänner du/ni även att vi får dokumentera Camp Hovslätt med foto och film där ditt/ert barn då även kan förekomma på bild/film. Detta materialet kommer att användas i sociala medier och i marknadsföring.

Anmälningsavgiften ska vara betald 16 juni.

Anmälan är bindande, men på grund av ev. förändrade Corona-riktlinjer är inte sista inbetalningsdag förrän 16 juni. Vi vill därför att ingen betalar in sin avgift förrän i juni, på det sättet slipper vi hantera ev återbetalningar om lägret mot förmodan inte kan genomföras.

Efter betalning betalas ingen avgift tillbaka och spelare får sitt deltagarpaket ändå med undantag för om vi behöver ställa in. Är du dock skadad eller sjuk och kan styrka det med läkarintyg så får du halva avgiften tillbaka.

Information om hur betalningen går till kommer i ett e-postmeddelande när vi mottagit anmälan.